Апаратен лимфен дренаж с NORMATEC

30.03.2022 11:02
  • NORMATEC е американска фирма, която произвежда най-високотехнологичните апарати за лимфен дренаж. Проектирани и произведени в САЩ те се отличават с множество патентовани технологии, водещ дизайн и най-висококачествени материали и изработка. Всичко това ги прави предпочитаните апарати за лимфен дренаж сред водещите спортисти, клубове, клиники и физиотерапевти.
  • СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯНЕ - NORMATEC ускорява отвеждането на млечна киселина, токсини и лимфна течност в следствие на тежки физически натоварвания. В допълнение масажът стимулира тялото да възстанови естествения воден баланс, с което да е по-бързо готово за нови натоварвания.
  • МЕДИЦИНСКА ТЕРАПИЯ - NORMATEC оказва влияние върху дълбоките процеси на тялото и лимфната система, с което оказва оздравяващ ефект върху целия организъм. Лимфо-дренажът е незаменима терапия при лечението и профилактиката на разширени вени, тромбози и различни проблеми предизвикващи кръвоносна и лимфна циркулационна недостатъчност, както и при постоперативно възстановяване.
  • ЕСТЕТИКА - NORMATEC отстранява всичики оттоци, независимо от причината за появата им, което води до чувствително намаляване и на телесния обем. Лимфодренажният масаж възстановява мастната тъкан, кожата възстановява своето естествено здраво състояние, с което придобива и красив цвят. HORMATEC е много ефективен за лечение на целулита. Лимфо-дренажът може да се използва и като профилактична процедура в съвременния живот, при който все повече се наблюдават заседнали навици.

 

За връзка

Възстановителен център Доби

wellnessdoby@mail.bg

гр. Пловдив 4000
бул. Източен 80
бизнес център "Микрон”
ет. 2, офис 206

032 650 890, 0888 645 220

Търсене

© 2009 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode