За нас

 

Възстановителен център "Доби" е основан през 1997 г. от Добринка и Николай Бозукови, които имат над 30 годишен опит в рехабилитацията на различни заболявания, спортни травми и възстановителни техники. Те са уважавани специалисти в спортове като гребане, волейбол и баскетбол. От създаването си центърът е утвърден с качеството си на работа, както във възстановяването, рехабилитацията, козметиката за лице и тяло, така и в поддържането на духа и тонуса.

*Във възстановителен цетър "Доби" работят само висококвалифицирани *и много добре обучени рехабилитатори и кинезитерапевти, които ежегодно преминават курсове за обогатяване на своите техники при масаж, терапии за лице и тяло, мобилизациите при различни блокажни състояния по целия опорно-двигателен апарат, както и терапии свързани с възстановяването и рехабилитацията. Прилагат специални техники, които облекчават състояния при блокажи, ошипявания, плексити, радикулити, дископатии, дискови хернии, мускулни болки, спазми и др.

В центъра се предлагат най-различни масажи и терапии: антитоксичен масаж с мед, терапии за лице с утвърдените професионални продукти на "Maria Galand" и "THAL'ION", розова терапия, шоколадова терапия, таласотерапия, термална кал, сауна, рехабилитационни курсове, аромотерапия, лимфен дренаж, тангентор, моксотерапия, солариум, зала за гимнастика, каланетика с индивидуални и групови занимания.

Възстановителен център „ Доби" разполага с рехабилитатори от четири различни поколения, преминали обучението си в Медицинския колеж в Пловдив, който е признат с най-качествените кадри в рехабилитацията за цяла България!

Възстановителен център „Доби" пожелава на всички да намерят пътят към здравето и хармонията между душата и тялото си !!!

 

 

За връзка

Възстановителен център Доби

wellnessdoby@mail.bg

гр. Пловдив 4000
бул. Източен 80
бизнес център "Микрон”
ет. 2, офис 206

032 650 890, 0888 645 220

Търсене

© 2009 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode